Cruisereiziger
KinderenThemacruise

Aida biedt weer voetbalcruise aan

AIDA biedt van 13 tot en met 17 augustus 2014 de derde voetbalreis aan voor kinderen en hun ouders. Deze cruise van de AIDAluna gaat van Hamburg naar  Amsterdam en Londen. De kinderen en ouders die deelnemen aan het voetbalpakket bezoeken onder andere het stadion van Hamburg SV, de Amsterdam Arena en het Wembley Stadium in Londen. Aan boord zijn er vele trainingen, mini-wedstrijden en speciale voetbal kinder activiteiten.

Momenteel vindt voor 35 kinderen en hun ouders op de AIDAsol de tweede voetbalreis plaats. Op 15 april werden ze met de echte Borussia Dortmund spelersbus vanuit het voetbalstadion in Dortmund naar Hamburg gebracht waar hun voetbalcruise begon. Ze volgden stadionrondleidingen en trainingen in de bekende voetbalarena’s zoals het Wembley Stadium in Londen, het Stade de France in Parijs en bij Ajax in de Amsteram Arena. De Belgische oud keeper Jean-Marie Pfaff gaf ze een training op het strand van Knokke. De cruise eindigt zaterdag 19 april met een busrit terug naar Dortmund waar iedereen de thuiswedstrijd van Borussia tegen FSV Mainz bijwoont.

De zomer voetbalcruise in augustus is vanaf 735 euro per persoon (kinderen in de hut van twee ouders slechts 100 euro per kind) boekbaar. Het voetbalpakket kost 490 euro per persoon extra voor kinderen, voor begeleidende ouders 390 euro.

Cruises op de AIDAluna zijn verkrijgbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)