Aida biedt weer voetbalcruise aan

AaidaIDA biedt van 13 tot en met 17 augustus 2014 de derde voetbalreis aan voor kinderen en hun ouders. Deze cruise van de AIDAluna gaat van Hamburg naar  Amsterdam en Londen. De kinderen en ouders die deelnemen aan het voetbalpakket bezoeken onder andere het stadion van Hamburg SV, de Amsterdam Arena en het Wembley Stadium in Londen. Aan boord zijn er vele trainingen, mini-wedstrijden en speciale voetbal kinder activiteiten.

Momenteel vindt voor 35 kinderen en hun ouders op de AIDAsol de tweede voetbalreis plaats. Op 15 april werden ze met de echte Borussia Dortmund spelersbus vanuit het voetbalstadion in Dortmund naar Hamburg gebracht waar hun voetbalcruise begon. Ze volgden stadionrondleidingen en trainingen in de bekende voetbalarena’s zoals het Wembley Stadium in Londen, het Stade de France in Parijs en bij Ajax in de Amsteram Arena. De Belgische oud keeper Jean-Marie Pfaff gaf ze een training op het strand van Knokke. De cruise eindigt zaterdag 19 april met een busrit terug naar Dortmund waar iedereen de thuiswedstrijd van Borussia tegen FSV Mainz bijwoont.

De zomer voetbalcruise in augustus is vanaf 735 euro per persoon (kinderen in de hut van twee ouders slechts 100 euro per kind) boekbaar. Het voetbalpakket kost 490 euro per persoon extra voor kinderen, voor begeleidende ouders 390 euro.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.