Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Testvaart Regal Princess succesvol

Regal Princess
Regal Princess

De Regal Princess heeft de testvaarten vanuit het dok in het Italiaanse Monfalcone glansrijk doorstaan. Vorige week vertrok het cruiseschip, begeleid door twee sleepboten, naar de kust van Trieste en de Adriatische Zee om daar de testen in zes dagen af te ronden. De testen waren gericht op  de voortstuwing, de wendbaarheid van het schip en de navigatie. Alle manoeuvres gingen naar wens zodat het schip daarna kon terugkeren naar de werf. Voor de daadwerkelijke oplevering plaatsvindt, legt men de laatste hand aan het interieur en exterieur.  

De oplevering van de Regal Princess (141.000 brutoton) staat over een maand gepland. Het is het 13e cruiseschip van Princess Cruises dat in Italië wordt gebouwd. De Regal Princess is geen onbekende naam voor de rederij. Eerder had het al een schip uit 1991 met deze naam in de vloot tot 2007. Hoogtepunten op de Regal Princess (3.600 passagiers) zijn net als de Royal Princess het indrukwekkende Atrium, een glazen loopbrug, een televisiestudio en buitenhutten die allemaal een balkon hebben.

Klik hier voor meer nieuws over de Regal Princess.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger