Testvaart Regal Princess succesvol

Regal Princess
Regal Princess

De Regal Princess heeft de testvaarten vanuit het dok in het Italiaanse Monfalcone glansrijk doorstaan. Vorige week vertrok het cruiseschip, begeleid door twee sleepboten, naar de kust van Trieste en de Adriatische Zee om daar de testen in zes dagen af te ronden. De testen waren gericht op  de voortstuwing, de wendbaarheid van het schip en de navigatie. Alle manoeuvres gingen naar wens zodat het schip daarna kon terugkeren naar de werf. Voor de daadwerkelijke oplevering plaatsvindt, legt men de laatste hand aan het interieur en exterieur.  

De oplevering van de Regal Princess (141.000 brutoton) staat over een maand gepland. Het is het 13e cruiseschip van Princess Cruises dat in Italië wordt gebouwd. De Regal Princess is geen onbekende naam voor de rederij. Eerder had het al een schip uit 1991 met deze naam in de vloot tot 2007. Hoogtepunten op de Regal Princess (3.600 passagiers) zijn net als de Royal Princess het indrukwekkende Atrium, een glazen loopbrug, een televisiestudio en buitenhutten die allemaal een balkon hebben.

Klik hier voor meer nieuws over de Regal Princess.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.