Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Epic in herfst 2015 van en naar Southampton

Norwegian Epic
Norwegian Epic

Norwegian Cruise Line heeft aan de vaarroute van de Norwegian Epic in 2015 2 cruises van en naar Southampton toegevoegd. Het wordt de eerste keer dat het cruiseschip terugkeert in de Engelse havenstad sinds de festiviteiten rond de inauguratie in juni 2010. Het gaat om een 7-daagse en een 8-daagse cruise. De cruise van 7 dagen vertrekt uit Barcelona op 20 september 2015 en komt 6 dagen later aan in Southampton. Het doet daarbij Cartagena, Granada en Lissabon aan. Na een droogdok van 15 dagen in Frankrijk vaart de Norwegian Epic een cruise van 8 dagen van Southampton naar Barcelona op 11 oktober 2015. Tussenstops zijn Vigo, Lissabon, Granada en Cartagena. De Norwegian Epic zal vanaf april 2015 cruises maken vanuit haar thuishaven Barcelona.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger