MSC Divina komt in zomer 2015 terug naar Europa

MSC Divina
MSC Divina

De MSC Divina, een van de moderne vlaggenschepen van de rederij, komt volgend jaar naar Europa voor een serie achtdaagse Middellandse Zeecruises. Na tal van reizen door het Caribisch gebied, vaart het schip begin mei volgend jaar naar Europa voor twintig cruises door het westen van de Middellandse Zee. Deze routes zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de #MedWayOfLife of voor ervaren reizigers om nog eens terug te gaan naar onvergetelijke bestemmingen als Portofino, Cannes en Barcelona.

Op deze reis worden bestemmingen als Cinque Terre, vijf uiterst pittoreske dorpjes aan de Italiaanse kust, en de prachtige haven van Portofino aangedaan, maar ook Palma de Mallorca, superchique Cannes en exclusief Monte Carlo staan op het programma. Daarna cruiset het schip uit de uiterst luxe Fantasia klasse door naar romantisch Napels en de adembenemende Amalfi kust, historisch Rome en bruisend Barcelona.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, over de positie van MSC in haar eigen Middellandse Zee: “MSC Divina gaat haar zusterschepen MSC Preziosa, MSC Fantasia en MSC Armonia vergezellen in Europa. Hiermee neemt ons aanbod in de Méditerranée met 20% toe in vergelijking met 2014; dat betekent ruimte voor 760.000 passagiers, waarvan 75.000 op de MSC Divina. Er is enorm veel animo voor deze reizen, het bewijs voor onze toonaangevende positie in de regio waar 80% van onze reizen plaatsvinden.” MSC Divina begint op 26 april 2015 aan haar overtocht van Miami en doet onderweg naar Europa New York, King’s Wharf en Bermuda aan. Daarna stopt het schip in Ponto Delgada, Lissabon, Cadiz, Barcelona, Napels en Civitavecchia. Van 16 mei tot en met 3 oktober vaart het schip achtdaagse Middellandse Zeecruises, om in november weer in het Caribisch gebied terug te keren.  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.