Cruisereiziger
Spa

Nieuwe overeenkomst NCL en Steiner tot eind 2022

Getaway_136Norwegian Cruise Line is met Steiner tot een nieuwe overeenkomst gekomen. Deze verbintenis is een verlenging van de huidige afspraken en wordt aangegaan tot december 2022. Steiner blijft daarmee de exlusieve partner van de Amerikaanse cruisemaatschappij voor de spa’s, salons en fitness centers, alle aanverwante behandelingen (o.a. acupuncture) en Elemis schoonheidsproducten. Het betreft alle cruiseschepen in de vloot van NCL, zowel de huidige als de toekomstige die tijdens deze termijn in de vaart komen (zoals de Norwegian Escape in 2015 en de Norwegian Bliss in 2017).

Steiner is momenteel de grootste spa-aanbieder op zee. Het biedt haar services aan op 146 cruiseschepen waaronder de schepen van Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Lines, Crystal Cruises, Cunard Cruise Line, Holland America Line, Ibero Cruises, Norwegian Cruise Line, P&O Cruises, Princess Cruises, Pullmantur Cruises, Royal Caribbean Cruises, Seabourn Cruise Lines, Silversea Cruises en Windstar Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!