Cruisereiziger
Eten en drinkenWinkels

Celebrity Cruises opent nieuwe bars en winkels aan boord van Celebrity Equinox

Celebrity_EquinoxLuxe cruisemaatschappij Celebrity Cruises maakt bekend dat de Celebrity Equinox op 8 mei 2014 uit het droogdok in Cadiz komt. Het cruiseschip heeft een aantal primeurs aan boord waaronder een aantal nieuwe bars en winkels.

  • De Gastrobar is een nieuw restaurant waar naast geselecteerde wijnen en cocktails meer dan 40 biersoorten. Daarbij worden speciale gastronomische gerechten geserveerd. De lounge-achtige sfeer wordt volmaakt met live muziek. De Gastrobar bevindt zich op de plek waar voorheen Cellar Masters zat.
  • Slush is een bar waar gasten verfrissende ijsdrankjes krijgen. De slush drankjes zijn naar keuze (non)alcoholisch en bevatten gezonde vers geperste sappen, munt, sinaasappel of zelfs bio-agave sap.

Het winkelaanbod op de Celebrity Equinox is eveneens vergroot. In het nieuwe “The Studio – Fine Art Photography” is een luxe portretstudio gecreëerd waar in alle rust portretten van vrienden, familie en stellen gemaakt kunnen worden.

Nieuw is verder een Michael Kors Boutique, die voor het eerst te vinden was op de Celebrity Silhouette. De winkels hebben vanaf nu de meer luxe merken aan boord zoals Chanel, Clinique, Dior, Lancôme, Estée Lauder, Desigual en UNOde50.

Vanaf 15 juni 2014 vaart de Celebrity Equinox vier verschillende 8 daagse cruises in de Middellandse Zee.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger