Windstar Cruises presenteert nieuw logo

Foto: Windstar Cruises
Foto: Windstar Cruises

Windstar Cruises heeft een nieuw logo gepresenteerd als onderdeel van een uitgebreid plan om haar communicatie ter verfijnen. Het nieuwe design moet de casual elegante, yacht stijl ervaring in de luxe cruise-industrie verbeelden. Het heeft een klassieke serif lettertype met een iets hogere hoofdletter en daarnaast een ster verbonden door een ‘zachte’ golf die deel uitmaakt van intieme ervaring van een klein schip.

De nieuwe look markeert een hoogtepunt voor Windstar Cruises, dat recent de grootte van haar vloot verdubbelde en haar reizen uitbreidde naar nieuwe regio’s in de wereld waaronder Zuid-Oost Azië, Midden-Oosten en IJsland. Op 5 mei 2014 viert Windstar Cruises in Barcelona de inaugurele lancering van de Star Pride, de eerste van de 3 nieuwe jachten die zijn overgenomen van Seabourn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.