Cruisereiziger
Themacruise

MSC Cruises start party cruises met MTV

MSC cruises partyIn samenwerking met muziekzender MTV organiseert MSC Cruises deze zomer een serie achtdaagse reizen speciaal voor partypeople.  De Party Cruises vinden plaats op de MSC Sinfonia, die vanuit Genua vertrekt, en op de MSC Armonia die afvaart uit Venetië. Reizen met een Italiaans tintje dus, zowel aan boord als aan de wal. Daarom noemt MSC ze #navedeigiovani, Italiaans voor jongerencruises.De zonsondergang tegemoet dansen, clubbing hotspots als Ibiza bezoeken en niet te vergeten nog zo’n 1.500 passagiers die net als jij van feesten houden.

De Party Cruises van MSC bieden acht dagen lang niets anders dan feest. Zowel de MSC Sinfonia als de MSC Armonia hebben twee buitenzwembaden die perfect zijn voor poolparties. Tijdens de Party Cruises wordt elke dag een ander evenement georganiseerd, van Fluo Night in de Pasha Club Disco tot een White Party bij (en in) het zwembad. Ook is er een bierfestival, een  Thriller Night en dans je tijdens de Revival Night de discosterren van de hemel.

De MSC Sinfonia vertrekt van 2 juni tot en met 15 september elke week met een nieuwe groep feestgangers uit de Italiaanse kustplaats Genua. Daarvandaan cruiset het schip naar chique Cannes, hip Ibiza, door naar eilanden Minorca en Sardinië en terug naar het vaste land bij Salerno en daarvandaan weer naar Genua. De MSC Armonia vaart van 4 juli tot en met 22 augustus een achtdaagse feestroute van Venetië naar Griekenland, Montenegro en Kroatië. Op het programma staan Ancona aan de Adriatische zee, de schattige Griekse eilandjes Santorini en Mykonos, om je daarna te laten feesten in Kotor in Montenegro en bruisend Split in Kroatië. Op de zevende dag cruise je terug voor nog een laatste nacht party aan boord onderweg naar Venetië. De cruises zijn boekbaar vanaf 499 euro  voor de MSC Sinfonia of vanaf 719 euro voor de MSC Armonia.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger