Video: Hoe werkt de FlowRider bij Royal Caribbean?

Op een aantal schepen uit de vloot van Royal Caribbean kan je leren surfen op een FlowRider.  Op de Freedom of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas en de grootste schepen in de vloot Oasis en de Allure of the Seas. Ook op de twee nieuwe schepen Anthem en Quantum of the Seas zul je de FlowRider kunnen uitproberen. In onderstaande video zie je alles wat je wilt weten over de FlowRider.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​