Video: Hoe werkt de FlowRider bij Royal Caribbean?

Op een aantal schepen uit de vloot van Royal Caribbean kan je leren surfen op een FlowRider.  Op de Freedom of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas en de grootste schepen in de vloot Oasis en de Allure of the Seas. Ook op de twee nieuwe schepen Anthem en Quantum of the Seas zul je de FlowRider kunnen uitproberen. In onderstaande video zie je alles wat je wilt weten over de FlowRider.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.