Nieuw inspirerend CLIA cruise e-magazine

clia webmagazineCLIA heeft haar E-magazine vernieuwd en uitgebreid. Onder de titel ‘De wereld zien, vanaf het water’ geven de cruiserederijen die lid zijn van CLIA Nederland uitvoerige informatie.

Het webmagazine is verbeterd en besteedt aandacht aan de ‘bestemmingen’. Het webmagazine zit vol informatie en inspiratie en laat de aanstaande cruisereiziger alvast een beetje cruisevakantie beleven. Cruisepassagiers vertellen over hun ervaringen en cruiserederijen geven informatie in tekst en beeld. Tevens worden er in het online magazine antwoord op vragen gegeven als: waarom zou u een cruisevakantie boven een zonvakantie verkiezen? En welke cruiserederij is het meest geschikt voor mijn vakantie?

Klik door naar het online CLIA e-magazine.

Bron: CLIA Nederland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.