Cruisereiziger
Eten en drinkenLanaiRenovatie

MS Volendam uitgebreid met lanai-hutten en bargedeelte Mix

ms Volendam at SeaAls het MS Volendam van Holland America Line in december 2014 het droogdok verlaat dan gaat het 21 nieuwe lanai-hutten, het bargedeelte Mix en gerenoveerde badkamers in alle suites en geselecteerde andere categorieen bevatten. Met de omzetting van bestaande buitenhutten in nieuwe lanai accommodaties zal de capaciteit van het MS Volendam (1.432 passagiers) niet veranderen.

De lanai-hutten zijn voorzien van grote glazen schuifdeuren met directe toegang tot de Lower Promenade Deck waar rondgelopen kan worden. Elke accommodatie heeft gereserveerde ligstoelen en de deuren bevatten een aan een kant gespiegelde coating om de privacy te waarborgen. Het MS Maasdam, MS Rotterdam en MS Veendam zijn reeds uitgerust met dergelijke lanai-hutten.

Tijdens het droogdok worden alle badkamers in de suites gerenoveerd met o.a. nieuwe whirlpoolbaden, stenen wastafels, verlichte spiegels en Grohe elementen, vloeren en wanden. Een aantal aanvullende categorieen, waaronder de lanai-hutten, krijgen ook nieuwe badkamerfaciliteiten en een walk-in douche.

De bars op het MS Volendam worden samengevoegd tot Mix, een ruimte met 3 themabars: Martini’s, Champagne en Spirits & Ales. In deze bars is een brede selectie van martini’s (19), cocktails, champagnes (20), wijn, bier en whiskey’s verkrijgbaar. De Mix is al aanwezig op het MS Maasdam, MS Rotterdam, MS Rijndam, MS Statendam en MS Veendam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger