Cruisereiziger
Bestemmingen

Minicruise met Norwegian Escape vanuit Hamburg in verkoop

@Norwegian Cruise Line

Vandaag is bij Norwegian Cruise Line de 3-daagse minicruise van de Norwegian Escape in de verkoop gegaan. De driedaagse reis vertrekt op zondag 25 oktober 2015 uit Hamburg en gaat naar Southampton. De tweede dag verblijft het schip op zee.  De minicruise kost vanaf 199 euro per persoon. Ruim 4200 passagiers kunnen mee op het voor Hamburg grootste cruiseschip ooit.

De Norwegian Escape is een slag groter dan de Norwegian Getaway en Norwegian Breakaway. Ze telt meer hutten in het luxe afgescheiden gedeelte The Haven en biedt meer 1-persoonshutten aan. Op de Escape zullen ook weer glijbanen en een touwparcours aanwezig zijn en vele restaurants. Het cruiseschip vaart vanaf 14 november zevendaagse Oost Caribische cruises vanuit Miami naar  Tortola (Britse Maagdeneilanden), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Nassau (Bahama’s).

Klik hier voor meer informatie van deze cruise bij Cruise Travel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)