Minicruise met Norwegian Escape vanuit Hamburg in verkoop

@Norwegian Cruise Line

Vandaag is bij Norwegian Cruise Line de 3-daagse minicruise van de Norwegian Escape in de verkoop gegaan. De driedaagse reis vertrekt op zondag 25 oktober 2015 uit Hamburg en gaat naar Southampton. De tweede dag verblijft het schip op zee.  De minicruise kost vanaf 199 euro per persoon. Ruim 4200 passagiers kunnen mee op het voor Hamburg grootste cruiseschip ooit.

De Norwegian Escape is een slag groter dan de Norwegian Getaway en Norwegian Breakaway. Ze telt meer hutten in het luxe afgescheiden gedeelte The Haven en biedt meer 1-persoonshutten aan. Op de Escape zullen ook weer glijbanen en een touwparcours aanwezig zijn en vele restaurants. Het cruiseschip vaart vanaf 14 november zevendaagse Oost Caribische cruises vanuit Miami naar  Tortola (Britse Maagdeneilanden), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Nassau (Bahama’s).

Klik hier voor meer informatie van deze cruise bij Cruise Travel.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.