Mexicaanse supporters reizen met MSC Divina Mexicaans elftal achterna

MSC Divina

Zoals Cruisereiziger eerder meldde verblijft de MSC Divina tijdens het WK in Brazilië. Een groot aantal Mexicaanse supporters heeft het WK voetbal van hun leven. De MSC Divina vaart met 4100 Mexicaanse supporters naar elke wedstrijd van het Mexicaanse elftal. Het schip werd speciaal gecharterd voor dit evenement. De Divina arriveerde op 11 juni in Rio de Janeiro en heeft daarna de supporters naar Natal gebracht waar Mexico tegen Kameroen speelde (1-0 winst voor Mexico) en naar Fortaleza, waar het elftal gelijk speelde tegen Brazilië.

Ondanks de positieve resultaten, wordt er sinds maandagnacht een passagier vermist. Personeel van de MSC Divina reageerde onmiddellijk met een zoekactie, helaas zonder resultaat. De Braziliaanse marine heeft de zoektocht overgenomen en het schip mocht verder.

Vandaag kwam het schip aan in Recife waar het blijft liggen voor de wedstrijd tegen Kroatië op 23 juni. De laatste bestemming en ontschepingshaven is weer Rio de Janeiro. Een andere groep supporters mag dan inschepen. De MSC Divina vaart op 15 juli met ‘gewone’ passagiers terug naar Miami.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.