Cruisereiziger
Uncategorized

Bouw replica Titanic vertraagd met twee jaar

De bouw van een luxueus cruiseschip dat een replica gaat worden van de Titanic, loop flinke vertraging op. De Australische investeerder en eigenaar van de Blue Star Line, Clive Palmer, meldt dat het schip naar alle waarschijnlijkheid niet in 2016 maar in 2018 wordt opgeleverd. Het project loopt in de eerste  ontwerpfase al uit.

Een Chinese werf – het staatsbedrijf SC Jinling Shipyard- heeft de opdracht gekregen om de replica te bouwen van de Titanic. Het schip gaat precies dezelfde afmetingen krijgen en ook zo luxueus ingericht worden. Het schip moet voldoen aan de eisen van de huidige tijd en zal worden voorzien van de modernste technologie om het schip veilig te maken. De eerste reis moet een cruise worden van London naar New York.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger