MSC Cruises en UNICEF vieren World Music Day met speciaal lied

Vandaag, zaterdag 21 juni, is het World Music Day. Speciaal voor deze dag hebben MSC Cruises en UNICEF een nieuw lied gelanceerd met de titel ‘I Can Believe – MSC for UNICEF’. Het lied, gezongen door een Italiaans kinderkoor, zal aan boord van de cruiseschepen van MSC Cruises worden gebruikt bij alle activiteiten om de werkzaamheden van het goede doel onder de aandacht te brengen van haar passagiers. De soundtrack wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de MSC for UNICEF kids parade die op elk schip plaatsvindt tijdens de zogenaamde UNICEF Day. De tekst bestaat uit de 6 talen die aan boord worden gesproken (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans) en bevat een optimistische boodschap van hoop en geloof in een betere toekomst. MSC Cruises en UNICEF werken al geruime tijd samen en hebben inmiddels bijna 3 miljoen euro opgehaald voor kinderen over de gehele wereld.

Op de 12 cruiseschepen in de vloot van MSC Cruises vinden vandaag speciale live muziekoptredens plaats voor jong en oud. In aanvulling op alle activiteiten zijn er diverse cocktails en frisdranken verkrijgbaar die speciaal voor deze dag zijn gecreeerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​