Aida Cruises start webwinkel

strandkorb aidaAida fans hoeven voortaan niet meer te wachten op een cruise om Aida produkten te kopen. Aida Cruises is onlangs met een webwinkel gestart waarin meer dan 100 artikelen met het Aida logo gekocht kunnen worden.

In de webwinkel zijn veel soorten producten te verkrijgen die ook op het schip gebruikt of daar gekocht kunnen worden: de unieke bestekstandaard (€279), het kookboek of  linnengoed zoals badlakens. Een bijzonder cadeau is een typisch Duitse strandkorf dat op het strand gebruikt kan worden.  De winkel biedt daarnaast artikelen voor kinderen, kleding en kunst.

Bij bestellingen boven de €100 hoeven er geen verzendkosten te worden betaald. Helaas wordt er momenteel alleen nog maar geleverd in Duitsland, Oostenrijk en België.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.