20.000 namen voor Ryndam en Statendam

P&O Australia

P&O Cruises Australia heeft naar aanleiding van de prijsvraag What’s in a name? maar liefst 20.000 ideeën ontvangen voor nieuwe namen voor de Ryndam en Statendam. De schepen zullen in november 2015 van de Holland America Line afscheid nemen en overgeheveld gaan worden naar Australië. P&O Cruises Australia en Holland America Line maken beide deel uit van moedermaatschappij Carnival Corporation.

De cruisemaatschappij is overweldigd door het grote aantal namen die Australiërs en inwoners van Nieuw Zeeland in slechts 1 week ingediend hebben. De meest populaire set is Opal en Diamond, die meer als 500 keer is geopperd. De namen moeten enigszins passen bij de huidige schepen in de vloot: de Pacific Jewel, Pacific Pearl en Pacific Dawn.

De andere inzendingen gaan over namen uit het heelal zoals Starlight Moonlight of Dream. Ook namen met bloemen of uit de Griekse mythologie zijn populair. De echte creatievelingen kwamen met namen uit Game of Thrones of zelfs uit The Lion King zoals Hakuna Matata.

Vandaag kon tot vier uur vanmiddag (lokale tijd Australië) nog worden deelgenomen. Op 9 juli worden de namen bekend gemaakt. De indiener van de winnende namen mag mee op de inauguratiecruise en is welkom bij de ceremonie en feestelijkheden in november 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “20.000 namen voor Ryndam en Statendam

  • 5 juli 2014 om 12:27
    Permalink

    blue oceaan

Reacties zijn gesloten.