Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises introduceert brochure 2014-2016

msc brochure ccverNieuw in de cruisewereld: de 18-maanden brochure van MSC Cruises. Voor het eerst komen alle reismogelijkheden van het komende anderhalf jaar samen in één catalogus. Naast de beschrijving van meer dan 1.000 cruiseprogramma’s, geeft het tevens een mooi beeld van de mediterrane manier van leven die de cruiserederij zo eigen is. Deze innovatie in de cruisewereld is het resultaat van wereldwijde gesprekken met de markt over de impact en waardering van bestaande productbrochures. Met de nieuwe uitgave, die loopt van november 2014 tot mei 2016, wil MSC Cruises reisagenten en cruisereizigers nog beter informeren. De brochure wordt uitgebracht in 18 talen en is vanaf deze maand beschikbaar bij de reisagent en online te bestellen op www.msccruises.nl.

De uiterst complete nieuwe brochure van MSC Cruises bestaat uit drie overzichtelijke delen. Het begint met een introductie van de mediterrane levensstijl van MSC, met de moderne vloot, uitstekende faciliteiten en warme service lenen zich perfect voor deze ontspannen manier van vakantie vieren. Het tweede deel geeft meer inzicht in de wereld van MSC Cruises met informatie over bestemmingen per seizoen, waaronder de Grand Voyages naar exotische oorden en natuurlijk het Middellandse zeegebied. Tenslotte wordt aandacht besteed aan details als hutcategorieën en dekkenplannen. Elke hutcategorie wordt gelinkt aan een of meer van de speciale all-inclusive pakketten van de rederij: het voordelige Bella, het flexibele Fantastica, het ontspannen Aurea en de exclusieve Yacht Club. Bovendien cruisen kinderen die nog geen 18 zijn (en in de hut van hun ouders verblijven) gratis.

Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is blij met de uitgebreide brochure: “We zien in Nederland een steeds verder stijgende populariteit van de cruisevakantie en deze complete catalogus is de perfecte tool voor het plannen van een droomvakantie door reisagenten en reizigers. Nieuwe bestemmingen die we het komende anderhalf jaar gaan aandoen staan duidelijk beschreven en ook de bekende reizen krijgen volop aandacht. Welke cruise je ook kiest, je krijgt er gegarandeerd een vleugje méditerranée bij. Het maakt niet uit of je afvaart naar Australië, Dubai, de Emiraten en Oman of het Caribische gebied, de mediterrane levensstijl zit MSC Cruises in het bloed en is aan boord van elk schip te ervaren. Dat kan trouwens heel voordelig, met deze nieuwe brochure is het mogelijk je droomcruise nog langer van te voren te plannen en dat geeft mooie vroegboekvoordelen.”

Wie verzekerd wil zijn van een 3 of 4 persoonshut, doet er goed aan op tijd te reserveren. De nieuwe brochure helpt je op weg, of beter gezegd ´op cruise´. Onbezonnen aan uw reis beginnen? Meer dan ooit biedt MSC Cruises diverse Fly & Cruise pakketten aan, inclusief vluchten en transfers van en naar het schip. Ideaal, uw vakantie begint zodra u van huis vertrekt. De Fly & Cruise pakketten van MSC Cruises openen een wereld aan fantastische bestemmingen rondom bijvoorbeeld de Middellandse Zee, de Emiraten en de Franse Antillen. Buon viaggio!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger