Regent Seven Seas Cruises begint bouw Seven Seas Explorer

Vanmorgen is officieel de bouw van het meest luxueuze schip ooit, de Seven Seas Explorer (750 passagiers) gestart. Door het ontkurken van een champagne fles Krug Grande Cuvée werd de start gevierd in de Fincantieri werf in Genua, Italië. Een laserstraal sneed bovendien het eerste stuk staal van het schip (54.000 brutoton).

Dit ceremoniële eerste stuk staal zal gebruikt worden voor de unieke owner’s suite op het ultra luxueuze schip dat in de zomer van 2016 opgeleverd wordt. De suite wordt voorzien van exclusief tegelwerk en luxueuze materialen die symbool staan voor de elegantie die door het gehele schip zichtbaar is.

“We zijn een stap dichter bij het vervullen van onze droom door het bouwen van het meest luxueuze schip ter wereld.  We geven onze gasten opnieuw een bijzondere keuze om de verschillende wereldbestemmingen te ontdekken met ons speciale concept van all-inclusive luxe.” zegt Kunal S. Kamlani, directeur van Regent Seven Seas Cruises. ‘Seven Seas Explorer zal de huidige standaard in luxe cruisen overtreffen. Het gaat een nieuw niveau van grandeur bieden over het gehele schip, van royale suites tot elegante openbare ruimtes en gastronomische restaurants.

De Seven Seas Explorer zal in de zomer van 2016 haar debuut gaan maken in de vloot van Regent Seven Seas. Begin 2015 start de verkoop voor de maiden voyage en het inaugurele seizoen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.