Burgemeester van het Noorse Bergen wordt doopmoeder Viking Star

Viking Ocean Cruises heeft bekendgemaakt dat Trude Drevland, de burgemeester van het Noorse Bergen, de doopmoeder wordt van haar eerste cruiseschip Viking Star. Zij zal de fles champagne tijdens de doopceremonie op 17 mei 2015 in Bergen tegen de boeg kapot laten slaan. Drevland speelde vorige maand ook al een hoofdrol tijdens de tewaterlating van het schip op de Marghera werf van Fincantieri nabij Venetië. “We vonden het zeer belangrijk dat ons eerste cruiseschip een doopmoeder zou hebben die de Scandinavische roots en de Viking spirit personificeert. Het is voor ons een eer dat ‘Trude’ doopmoeder wil zijn van de Viking Star. Bergen behoort, met haar kleurrijke haven en prachtige omgeving, tot mijn favoriete steden en we vinden het dan ook geweldig dat onze gasten dit vanaf het voorjaar volgend jaar zelf kunnen ervaren”, aldus de Noorse eigenaar van Viking Ocean Cruises, Torstein Hagen.

Viking Ocean Cruises publiceerde afgelopen week onderstaande video met de hoogtepunten van de tewaterlating van de Viking Star.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!