Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Nederlandse Bolidt krijgt opdracht voor Viking Ocean Cruises

Norwegian Getaway
Gedeelte van Midgetgolfbaan op Norwegian Getaway

Het Nederlandse bedrijf Bolidt Kunststoftoepassing BV heeft een opdracht gekregen om op de cruiseschepen Viking Star en Viking Sky te zorgen voor de vloeren op de buitendekken en binnendekken. De Viking Star is het eerste zeecruiseschip van Viking Ocean Cruises dat in 2015 wordt opgeleverd. De Viking Sky in 2016. Het contract bevat ook een optie voor de twee daarna volgende schepen.

Het product Bolideck Future Teak is een duurzaam, anti-slip en kostenreducerend alternatief voor het traditionele teak. Dit materiaal wordt gelegd in de “Wintergarden” en alle buitendekken, balkons en terrassen. Bolideck Select Soft wordt gebruikt voor het sportdek en joggingbaan. Het dempt en is duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Het bedrijf Bolidt heeft dit dektype op vele cruiseschepen neergelegd, zoals het MS Eurodam, Disney Magic en het sportdek op de AIDAdiva.

Bolidt heeft recent aan boord Mein Schiff 3 dekken en van de Norwegian Getaway heel wat vierkante meters van het midgetgolfparcours mogen bedekken. Ook op de op te leveren Norwegian Escape gaan zij dekken leveren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger