Disney Cruise Line verhoogt leeftijdsgrens voor kinderen

Nursery op Disney Magic
Nursery op Disney Magic

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat per heden, voor alle boekingen voor cruises die starten na 1 januari 2015, voor de meeste routes de minimum leeftijd voor kinderen om te varen aan boord van haar cruiseschepen wordt verhoogd van 12 weken naar 6 maanden. De minimum leeftijd voor transatlantische cruises en cruises naar Hawaii en het Panama Kanaal gaat naar 1 jaar.

Deze verandering is volgens de Amerikaanse rederij in lijn met de leeftijdsbeperkingen die andere rederijen in de cruiseindustrie hanteren. Gasten met reeds gemaakte reserveringen in 2015 met een kind van een leeftijd tussen de 12 weken en 1 jaar zijn toegestaan om de cruise te maken op basis van de bestaande reservering. Na 18 juli 2014 dienen alle nieuwe boekingen voor 2015 te voldoen aan de nieuwe leeftijdsgrenzen.

Lees meer over: Kinderen op Cruise.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.