Cruisereiziger
Kinderen

MSC Cruises gaat meer faciliteiten bieden aan ouders met baby’s en peuters

MSC0911455_Doelgroep_MSC_FantasiaMSC Cruises is een samenwerking aangegaan met Chicco om aan boord nog meer service te verlenen aan ouders met baby’s en peuters. Beide Italiaanse bedrijven hebben hun krachten gebundeld om een reeks van Chicco-producten beschikbaar te stellen aan families in op maat gemaakte kinderruimtes op zes cruiseschepen in haar vloot. Daarbij is alles gericht om ouders te helpen bij de algehele dagelijkse verzorging van hun kind zoals bij het voeden, dutjes en verschonen.

MSC Cruises heeft aan boord een ruime keuze aan benodigdheden voor een goede kinderopvang, waaronder kinderwagens, flessenwarmers en baby rugzakken voor excursies aan wal. Deze worden aan gezinnen met baby’s en peuters beschikbaar gesteld. De rederij biedt families daarnaast een ‘Baby Globetrotter’, een gids boordevol informatie over haar diensten, kinderclub activiteiten, ideeën voor spelletjes, kindermenu’s en handige tips voor familie uitstapjes afgestemd op de route van het schip.

Verder zal een Chicco Observatory, een lab voor ontwikkelingsonderzoek dat speciaal is gericht op kinderen tot 3 jaar, opleidingen geven aan het MSC-personeel dat zich aan boord bezig houdt met kinderopvang en advies geven aan gezinnen, zodat deze zo veel mogelijk kunnen genieten van een ontspannen en leuke familiecruise.  De speciaal ingerichte kinderruimtes worden gebouwd op 2 schepen in de Lirica-klasse (in het Renaissance-programma) en de nieuw te bouwen schepen bij STX France en Fincantieri.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger