Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

VCK Cruises gaat in zee met riviercruiseschepen van AmaWaterways

VCK Cruises gaat in zee met de luxe riviercruiserederij AmaWaterways en biedt drie zeer unieke rivier cruises aan in 2015 naar Myanmar, Vietnam, Cambodja en Zuidelijk Afrika:

  • AmapuroEen 16-daagse reinaar het binnenland van het schitterende Myanmar. Het vliegtuig start op 23 maart 2015 van Amsterdam via Singapore naar Yangon, de hoofdstad van Myanmar. De volgende dag gaat het verder (ook met het vliegtuig) naar de koninklijke stad Mandalay, waar de inscheping is op de moderne en kleinschalige AmaPura. Het schip vaart over de rivier de Irawaddy en legt dagelijks aan op een fascinerende nieuwe bestemming. Tijdens deze vakantie bezoek je onder meer Bagan (een de mooiste tempelcomplexen ter wereld), de voormalige hoofdstad Sagaing en de unieke berg Mount Popa.  Aan boord van de AmaPura  (gebouwd 2014 voor 56 passagiers) zijn alle maaltijden en (alcoholische) dranken inbegrepen. Tijdens de cruise zijn regelmatige excursies met een Engels sprekende gids op excursie inbegrepen in de reissom.

  • Vanaf 13 april 2015 biedt VCK Cruises  een schitterende combinatie aan van een riviercruise en verschillende landprogramma’s. Per vliegtuig gaat de reis eerst naar Hanoi, waar onder meer het natuurwonder Halong Bay op het programma staat. Vervolgens een vlucht naar Siem Reap in Cambodja, waar uitgebreid de tijd is de beroemde tempels van Angkor Wat te bezoeken. DAmalotus van AmaWaterways vaart vervolgens over de beroemde Mekong Rivier en bezoekt de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh en de indrukwekkende nabijgelegen Killing Fields. Deze 17-daagse reis eindigt in Ho Chi Minh City., vanwaar je terug vliegt naar Amsterdam.
  • zambezi queenOp 24 april 2015 vertrekt een 14-daagse cruise naar Zuid-Afrika en Botswana.  Eerst gaat de reis naar Kaapstaad, waar tijd is om de stad en omgeving te zien. Vervolgens ga je met het vliegtuig naar Kasane in Botswana, waar de inscheping begint op de Zambezi Queen. Tijdens de cruise over de Chobe Rivier staat een groot aantal spectaculaire gamedrives op het programma, zowel op het land als het water. Na afloop van de cruise bezoek je de Victoria Falls, de grootste waterval ter wereld, en het Kruger Park in Zuid-Afrika. Vanaf Johannesburg wordt teruggevlogen naar Amsterdam. Deze cruise met de Zambezi Queen is een onvergetelijke safari-belevenis. Vanaf dit unieke luxe safari schip, dat plaats biedt aan slechts 28 passagiers in 14 hutten met balkon, zijn regelmatig wilde dieren te zien vanaf uw eigen hut of suite. 

Alle cruises kunnen worden geboekt bij VCK Cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)