Amerikaanse MasterChef cruise met winnaars op Westerdam

masterchefOp het MS Westerdam start op 9 november een Amerikaanse MasterChef cruise met speciale gasten als jurylid Graham Elliot en oud winnaars van de Amerikaanse kookwedstrijd serie. Het programma bevat meer dan 15 uur aan evenementen die te maken hebben met de MasterChef serie. Op de zevendaagse reis die vanuit Fort Lauderdale vertrekt, worden in de Vista Show Lounge ook twee oud deelnemers begroet, Becky Reams en Bri Kozior. Zelfs de nieuwste winnaar van de serie (nr 5) die momenteel in Amerika wordt uitgezonden, zal mee gaan op deze reis.

De beroemde en beruchte MysteryBox, een speciale MasterChef trivia, cocktailparty’s, demonstraties en Meet & Greets zullen plaatsvinden. Jurylid en Michelin-ster chef Graham Elliot begeleidt de gasten. Andere onderdelen van het programma zijn:

Jurylid en kok Graham Elliot

  • Blind Proeven Wedstrijd met jurylid Graham Elliot – Een aantal mensen uit de zaal wordt uitgenodigd om hun eigen smaak capaciteiten te testen.
  • Tag Team Sushi – Een wedstrijd met alle deelnemers: wie maakt de beste sushi?.
  • Master the Macaroon met Alexander – Leer hoe je de perfecte dessert van Alexander maakt: de Macaroon.
  • Designer Pasta – Leer authentieke pasta maken in een demonstratie van winnaar (seizoen 4) Luca.
  • Finale – Alle Mastercchef gasten strijden tegen elkaar in de ultieme keukenoorlog om de te zien wie de eerste “MasterChef Cruise Kampioen” wordt.

De cruise start in Lauderdale en bezoekt Grand Turk, San Juan (Puerto Rico),  St. Thomas (Maagdeneilanden) en Holland America’s eigen privé-eiland Half Moon Cay. Klik hier voor meer informatie over deze cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.