Cruisereiziger
BestemmingenThemacruise

Amerikaanse MasterChef cruise met winnaars op Westerdam

masterchefOp het MS Westerdam start op 9 november een Amerikaanse MasterChef cruise met speciale gasten als jurylid Graham Elliot en oud winnaars van de Amerikaanse kookwedstrijd serie. Het programma bevat meer dan 15 uur aan evenementen die te maken hebben met de MasterChef serie. Op de zevendaagse reis die vanuit Fort Lauderdale vertrekt, worden in de Vista Show Lounge ook twee oud deelnemers begroet, Becky Reams en Bri Kozior. Zelfs de nieuwste winnaar van de serie (nr 5) die momenteel in Amerika wordt uitgezonden, zal mee gaan op deze reis.

De beroemde en beruchte MysteryBox, een speciale MasterChef trivia, cocktailparty’s, demonstraties en Meet & Greets zullen plaatsvinden. Jurylid en Michelin-ster chef Graham Elliot begeleidt de gasten. Andere onderdelen van het programma zijn:

Jurylid en kok Graham Elliot

  • Blind Proeven Wedstrijd met jurylid Graham Elliot – Een aantal mensen uit de zaal wordt uitgenodigd om hun eigen smaak capaciteiten te testen.
  • Tag Team Sushi – Een wedstrijd met alle deelnemers: wie maakt de beste sushi?.
  • Master the Macaroon met Alexander – Leer hoe je de perfecte dessert van Alexander maakt: de Macaroon.
  • Designer Pasta – Leer authentieke pasta maken in een demonstratie van winnaar (seizoen 4) Luca.
  • Finale – Alle Mastercchef gasten strijden tegen elkaar in de ultieme keukenoorlog om de te zien wie de eerste “MasterChef Cruise Kampioen” wordt.

De cruise start in Lauderdale en bezoekt Grand Turk, San Juan (Puerto Rico),  St. Thomas (Maagdeneilanden) en Holland America’s eigen privé-eiland Half Moon Cay. Klik hier voor meer informatie over deze cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)