‘Poison, Murder & Mystery’ cruise op Boudicca van Fred. Olsen Cruise Lines

BoudiccaFred. Olsen Cruise Lines heeft deze week een zeer bijzondere cruise bekend gemaakt. De rederij organiseert een themacruise ‘Poison, Murder & Mystery’ op haar cruiseschip Boudicca, oftewel een ‘Vergif, moord en mysterie’ cruise. In de zomer van 2015 kunnen 880 gasten mee op de 17 daagse cruise die vertrekt op 10 juli 2015 uit Edinburgh (Rosyth, Schotland). De cruisereizigers worden gedurende de cruise die naar o.a. Portugal, Madeira, Tenerife en Gran Canaria gaat, opgenomen in het grote theaterspel.  Tijdens deze ‘Agatha Christie’ route zijn verschillende lezingen, toneel en bijzondere excursies die allemaal in het teken van de cruise staan:

  • Zodra het cruiseschip afvaart, start de moordcruise die eindigt in de Grand Finale in Alnwick Castle (van de Hertogin van Northumberland, gebruikt als Toverschool in de Harry Potter-films)
  • Bezoek de Poison-tuinen in Alnwick Castle en op Tenerife
  • Diverse gastsprekers zoals thriller-schrijver Felix Francis, een forensisch specialist, historici en wetenschappers.

De cruise kost per persoon £2499 (ca. 3200 euro) in een binnenhut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)