Cruisereiziger
Spa

Windstar Cruises verlengt contract met Steiner

Banner_Yachts_WindStar_Overview2Steiner zal minimaal tot april 2017 de spa- en fitness activiteiten verzorgen op de cruiseschepen van Windstar Cruises. Beide partijen kwamen dinsdag tot een akkoord over de verlenging van de huidige afspraken. De nieuwe verbintenis wordt na de genoemde periode automatisch met een jaar verlengd met een schriftelijke opzegtermijn van 90 dagen. Steiner blijft daarmee de exclusieve aanbieder van spa’s, salons, fitnesscentra, beauty, wellness en esthetische geneeskundige behandelingen en Elemis huidverzorgings- en bodyproducten aan boord van zowel de huidige vier schepen van Windstar Cruises, de twee schepen die in 2015 in de vloot komen als alle nieuwe schepen die gedurende de looptijd van de overeenkomst in de vaart komen. Steiner en Windstar Cruises werken al bijna twee decennia samen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger