Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Seabourn lanceert cruiseaanbod 2015/2016

Seabourn Quest
Seabourn Quest

Seabourn heeft haar nieuwe cruiseaanbod bekend gemaakt. Er zijn maar liefst 70 afvaarten, met cruises variërend van 10 tot 97 dagen. De bekende, award winnende schepen Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Ouest varen naar de meest exotische plaatsen in alle zeven continenten. Van Zuid-Korea, China en Japan tot Antarctica, Patagonië en de parels van de Stille Oceaan.

In het vaarschema zitten 25 bestemmingen, aanleghavens waar de luxe cruise rederij in jaren niet meer voor anker is gegaan. De meest opvallende bijkomende bestemmingen zijn Zuid-Korea, China en Japan voor wat de Seabourn Sojourn betreft. De Seabourn Odyssey vaart richting Zuidelijke Pacific Eilanden. Andere favoriete bestemmingen zijn Antarctica, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, Saoedi Arabië, Canada/New England, het Panamakanaal en de Caribische eilanden. Het nieuwe cruiseaanbod bevat ook excursies naar bezienswaardigheden die tot het Unesco Werelderfgoed behoren.

“Onze schepen zullen de mooiste en meest exotische plekken van de wereld bezoeken. Van de historische en cultureel rijke bestemmingen in Azië tot het witte continent Antarctica,” aldus John Delaney, Senior Vice President Marketing en Sales bij Seabourn. “Wij zijn erg trots dat verschillende havens op onze routes deeluitmaken van het Unesco erfgoed en dankzij onze goede relaties met de Unesco zullen onze gasten de unieke locaties op de beste manier kunnen bezoeken”.

De Seabourn Sojourn biedt een reeks fascinerende reizen in het seizoenaanbod voor einde 2015 en begin 2016. Een 14-daagse rondreis van Singapore naar Maleisië en Myanmar waar het schip drie dagen voor anker gaat in Yangon. Gasten kunnen zo de adembenemende tempelstad Bagan en het exotische Mandalay bezoeken. De Sojourn vaart ook één van de meest populaire routes gedurende een 14-daagse cruise van Singapore naar Hong Kong, via Vietnam en Thailand. Tijdens deze eindejaarsreis wordt op kerstdag Angkor Wat (Cambodja) bezocht bezocht en op Nieuwjaarsdag zijn de gasten in Halong Bay. Andere hoogtepunten van de cruises met de Seabourn Sojourn zijn een bezoek aan de archipel van de Filippijnen en een 21-daagse rondreis langs Hong Kong, Korea, China en Japan.

De Seabourn Odyssey biedt 12-daagse reizen vanuit Fort Lauderdale langs de minder bekende Caraïben. Tijdens deze cruises worden gasten verwend met “Caviar in the Surf”; een fascinerend barbecue strandevenement. De Seabourn Odyssey vaart verder richting het Panamakanaal gedurende een 20-daagse cruise en voor wie betoverd wil worden door de pracht van de Stille Oceaan is er de 77-daagse cruise langs de meest exotische eilanden, onder meer Frans Polynesië, Cook Eilanden, Nieuw Caledonië, Fiji, Samoa, Vanuatu, Hawaii, Australië en Nieuw Zeeland.

Tijdens de herfst begint de Seabourn Ouest aan een verkenning van het noordoosten van Noord-Amerika, een 10-daagse cruise door Maritiem Canada, New England en een overnachting in Québec Ville. Daarna vaart het schip langs de Atlantische kust naar Brazilië en Argentinië om daar het derde seizoen te beginnen met cruises naar Antarctica en Patagonië. Er zijn vier cruises van 21 tot 24 dagen, tussen Valparaiso in Chili en Buenos Aires met landing op het Antarctische continent.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger