Cruisereiziger
Bestemmingen

Erica Terpstra aan boord Holland America Line tijdens de ‘Afrika Ontdekkingscruise’ op MS Rotterdam

imageOud Olympisch zwemkampioene Erica Terpstra is dit najaar te gast op het ms Rotterdam van de Holland America Line. Erica vaart 20 dagen mee van Dubai naar Kaapstad gedurende de ‘Afrika Ontdekkingscruise’. Ze vertrekt 26 oktober uit Dubai waarna ze via Victoria (Seychellen), Port Louis (Mauritius), La Possession (Réunion), Durban en Port Elizabeth (Zuid-Afrika) naar Kaapstad vaart. Gedurende de cruise geeft Erica lezingen, laat ze unieke beelden zien van haar Afrika reizen voor ‘Erica op Reis’ en van het interview met HH de Dalai Lama.

“We zijn erg verheugd om Erica aan boord te mogen verwelkomen gedurende deze prachtige Afrika cruise,’’ aldus Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing, Noord en Centraal Europa bij Holland America Line. ‘’Met haar enthousiasme en passie voor reizen en het Afrikaanse continent, geeft zij een extra dimensie aan de cruise.”

Gedurende de cruise geeft Erica lezingen over de metafoor van topsport, ondernemen en het leven, ze neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen en het is mogelijk om met Erica op de foto te gaan.

Het ms Rotterdam vertrekt op 27 september uit Rotterdam voor een indrukkwekkende rondreis van maar liefst 85 dagen rond het Afrikaanse continent. De ’20-nachten Afrika Ontdekken’ is onderdeel van deze 85-dagen rondreis. Voor gasten met minder tijd, zijn er ook diverse korte segmenten te boeken. Naast de twintig nachten, is er een segment van 29-nachten van Rotterdam naar Dubai, 36-nachten van Kaapstad naar Rotterdam en 49-nachten Rotterdam naar Kaapstad. De prijzen voor het 20-daagse segment beginnen bij €2.499 per persoon in een tweepersoonskamer.

Erica Terpstra (1943) is een voormalig zwemkampioene, staatssecretaris en Tweede Kamerlid. Van 2003-2010 was zij voorzitter van de sportkoepel NOC*NSF. Tegenwoordig heeft zij een eigen reisprogramma “Erica op reis”, waarbij ze de hele wereld over reist opzoek naar bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. Halverwege november 2014 start het vierde seizoen van “Erica op reis”. Erica kreeg vele onderscheidingen, o.a. de Majoor Bosshardt trofee voor haar grote maatschappelijke betrokkenheid. Afgelopen maart kreeg Erica de Anton Geesink award uitgereikt. De oud-zwemster en oud-politica kreeg de ereprijs omdat ze ‘een schoolvoorbeeld van de visie van de Utrechtse judoreus’ is, zei Willem Jan Stegeman, voorzitter van de Judo Bond Nederland. “Een visie waarin de sport wordt gemaakt voor en door sporters”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)