Cruisereiziger
BestemmingenTV/Video

Unieke drone-beelden Oasis of the Seas bij vertrek uit Fort Lauderdale

Op 30 september 2014 komt het grootste cruiseschip ter wereld, de Oasis of the Seas, aan in Nederland. Als alles volgens plan verloopt arriveert het schip van Royal Caribbean, met een lengte van 360 meter en breedte van 47 meter, om 02:00 uur bij de cruiseterminal in Rotterdam.  De Oasis of the Seas (226.00o brutoton) heeft er dan een 8-daagse cruise vanuit Barcelona opzitten. Voorafgaand staan nog 2 cruises van elk 6 dagen gepland in de Middellandse Zee met steeds Barcelona als begin- en eindpunt. Op dit moment maakt de zus van de Allure of the Seas nog wekelijkse cruises in de Caribbean vanuit haar thuishaven Fort Lauderdale in Florida.  Daarvandaan maakt het op 1 september de transatlantische oversteek in 12 nachten naar Europa (Barcelona met een tussenstop in Malaga).

Zaterdag vertrok de Oasis of the Seas voor een van die cruises van 7 nachten vanuit Fort Lauderdale naar de Caribbean met stops in Nassau (Bahamas), St. Thomas (Maagdeneilanden) en Philipsburg (St. Maarten). Bij vertrek uit Port Everglades werden onderstaande spectaculaire beelden gemaakt via een drone, die je een heel nieuwe kijk geeft op de imposante Oasis of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!