Cruisereiziger
Stormen

MSC Magnifica mijdt Amsterdam vanwege weersomstandigheden

MSC Magnifica
MSC Magnifica

Vanwege de ongunstige weersvoorspellingen meerde de MSC Magnifica van MSC Cruises dinsdagochtend niet zoals gepland aan bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Met het oog op de veiligheid en comfort van de cruisereizigers besloot de kapitein om direct door te varen naar de volgende haven op de route Hamburg. Rond het middaguur kwam het cruiseschip aan in de Duitse havenstad.  Voor alle inschepende passagiers werd busvervoer incl. lunchpakket verzorgd vanuit Amsterdam naar de haven van Hamburg. Alle ontschepende passagiers werden aan boord geïnformeerd en ook voor hen werd aansluitend busvervoer geregeld vanaf Hamburg cruiseterminal naar de PTA in Amsterdam. MSC Cruises bood op haar website haar excuses aan voor eventuele ongemakken die deze overmachtssituatie met zich mee bracht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

4 gedachten over “MSC Magnifica mijdt Amsterdam vanwege weersomstandigheden

 • zoals zoveel havens die zei overslaan of maar een paar uur zijn
  deze rederij verzint elke keer iets nieuws om maar niet de haven in te hoeven varen (havengeld besparen)?
  wij zijn pas terug met msc en heb nog nooit zo’n slechte rederij mee gemaakt
  volgende keer weer gewoon celebrity of royal

  dit was uitermate slecht!!!!

 • Heeft niks met rederij te maken. Met slecht weer kom je de sluis in ijmuiden en het kanaal niet in. Dus kun je ook niet naar Amsterdam.

  En als in Rotterdam geen plaats is en in Hamburg wel. Dan heb je geen keus.

 • wij zijn zaterdag terug gekomen met de msc opera toen stond er meer wind en ook deze kwam de haven in wel met moeite maar met slepers kom je heel ver.
  het is gewoon een slechte rederij

 • Iedere keer weer de Magnifica…Wij zijn met storm (er was geen eens een storm, en die was ook niet voorspelt!) met de Aidasol vorig jaar gewoon in Amsterdam aangekomen….

Reacties zijn gesloten.