Uitdokken Quantum of the Seas wegens windcondities opnieuw uitgesteld

De Duitse scheepsbouwer Meyer Werft heeft dinsdag aan het begin van de middag laten weten dat het uitdokken van de Quantum of the Seas opnieuw is uitgesteld wegens ongunstige weersomstandigheden. Volgens het laatst gecommuniceerde tijdschema zou het eerste drijvende deel van de Anthem of the Seas, die in het overdekte bouwdok II voor de Quantum of the Seas ligt, dinsdag niet om 16:00 uur maar om 20:00 uur worden uitgedokt. Het exacte tijdstip blijft afhankelijk van de windcondities. De Quantum of the Seas moet dan woensdagochtend om 06:00 uur volgen. Zie voor de laatste informatie de website van Meyer Werft.

Het uitdokken van de Quantum of the Seas is live te volgen o.a. via een webcam op de website van Meyer Werft en een videostream van de lokale Duitse televisiezender NDR.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)