Oceania Cruises plant wereldcruise op Insignia in 2016

INSIGNIA_exterior2Oceania Cruises heeft ook in 2016 een wereldcruise van 180 dagen op het programma staan. Deze cruise op de net gerenoveerde Insignia start op 4 januari 2016 in Miami en doet in totaal 5 continenten, 45 landen en 57 UNESCO World Heritages Sites aan. De ‘Around the World in 180 days’ reis bezoekt 92 havens met 14 keer een overnachting in een haven (o.a.in Kaapstad, Singapore, Saigon, Hanoi, Hong Kong, Xiamen, Shanghai, Beijing, Bali en Sydney). Cruisereizigers die voor 31 oktober 2014 deze cruise boeken ontvangen vroegboekkortingen tot 71%. In aanvulling daarop krijgen zij het Exclusive Prestige Package dat gratis fooien (met een waarde tot 8.300 dollar), boordtegoed van 1.300 dollar per hut, gratis medische services, gratis onbeperkt internet, gratis wasservice, een gratis overnachting voor de cruise in een luxe hotel en gratis retour transfers bevat. Prijzen starten vanaf 28.239 euro.

Vanuit Miami zal de Insignia koers zetten naar het Caribisch gebied alvorens verder zuidwaarts te gaan richting Zuid-Amerika waar het havens in Trinidad en Tobago, Frans-Guyana en Brazilie zal bezoeken. Het schip trekt dan naar Afrika waar de gasten kunnen genieten van het natuurschoon in landen als Angola, Namibie, Zuid-Afrika en Mozambique. Nadat het rond het Afrikaanse contingent heeft getrokken gaat de cruise verder naar Azie met o.a. een dubbele overnachting in Rangoon (Birma) en Shanghai (China). Insignia vaart dan naar de Stille Zuidzee voor een aantal stops waaronder het eerste bezoek aan de Australische haven Cooktown, die als uitvalsbasis dient voor het Great Barrier Reef en de Aboriginal gemeenschap van Hopevale. Na de wateren van Hawaii doet Insigna Los Angeles aan om daarna via de westkust en het Panamakanaal haar tocht in Miami op 1 juli te voltooien.

Oceania Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!