Cruisereiziger
BestemmingenEten en drinkenThemacruise

MSC Cruises introduceert wijncruises op MSC Splendida

Wine CruiseMSC Cruises biedt haar gasten vanaf nu de unieke mogelijkheid om kennis te maken met de wondere wereld van wijn tijdens een reeks thema cruises op de Middellandse Zee. Proef bijzondere wijnen tijdens deze zonnige ‘On the Wine Routes’ en neem een kijkje op één van de Mediterrane wijngaarden.

Of het nu in het levendige Barcelona, de romantische Provence of in de historische Romeinse haven van Civitavecchia is, wijnliefhebbers halen tijdens de ‘On the Wine Routes’ te allen tijde hun hart op aan goede wijnen met een Mediterrane ziel. Nieuwsgierig naar de achtergrond van de wijn? De thema cruise biedt verschillende wijnexcursies om de fascinerende en oude wereld van de mediterrane wijn productie, handel en tradities te ontdekken. Zogenaamde Masters of Wine brengen de cruisereizigers van MSC Cruises op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van wijn.

Op 2 en 9 november en 14 december vertrekt de MSC Splendida vanuit het Italiaanse Genua voor de ‘On the Wine Routes’ cruises. Tijdens de acht daagse cruise kunnen gasten zowel toosten in Italië, Tunesië, Spanje en Frankrijk. Bezoek tijdens de cruises in november Napels en Messina (Italië), Tunis (Tunesië), Barcelona (Spanje) en Marseille (Frankrijk). Of kies in december voor de Italiaanse stops Civitavecchia bij Rome, en Palermo, op Sicilië.

Cruises zijn boekbaar bij MSC Cruises of onder andere bij reisbureaus Cruise Travel, CruisereisburoCruisereizen, Beleef Cruisen, etc.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)