Aurora krijgt als eerste cruiseschip nieuwe look P&O Cruises

Aurora
Aurora

Het cruiseschip Aurora wordt het eerste cruiseschip van P&O Cruises die de nieuwe look van de Engelse rederij krijgt. Op de boeg (voorheen wit) komt een meterslange Britse vlag en de schoorstenen worden blauw (ipv geel) met daarop de bekende rijzende zon. De transformatie vindt plaats tijdens het droogdok van 29 november tot 18 december 2014 bij Blohm + Voss in Hamburg. De vernieuwde Aurora zal zich voor het eerst laten zien tijdens de kerst- en nieuwjaarscruises, gevolgd door een wereldcruise die start op 8 januari 2015.

In de totale renovatie, die 25 miljoen pond gaat kosten, worden ook de hutten, restaurants, cafe’s, theater, winkels en casino in een nieuw jasje gestoken. De laatste keer dat de Aurora, die in 2000 in de vaart kwam, een update kreeg was 5 jaar geleden. Vorig jaar werden de Ventura en Arcadia door P&O Cruises al in het nieuw gestoken. In 2015 is het de beurt aan de Azura. In maart van dat jaar staat ook op oplevering gepland van het nieuwste cruiseschip Britannia.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!