Cruisereiziger
Renovatie

Grondige renovatie Voyager of the Seas in Singapore

5772045226_5a2571a41d_bIn oktober van dit jaar zal het cruiseschip Voyager of the Seas van Royal Caribbean International voor een maand het droogdok in Singapore ingaan voor een uitgebreide renovatie. Voor een bedrag van miljoenen dollars zal het schip worden uitgerust met faciliteiten die bekend zijn van de nieuwe Quantum- en de Oasis-klasse. Nieuw zijn de hutten met virtuele balkons, die debuteerden op de Navigator of the Seas, een twaalf meter lange FlowRider surf simulator, een 3D-bioscoop (bekend van de Oasis of the Seas en Allure of the Seas) die o.a. de nieuwste DreamWorks animatiefilms zullen uitzenden, een 20 vierkante meter outdoor filmscherm bij het grote zwembad en nieuwe restaurants waaronder het Aziatische Izumi Japanese Cuisine, steakhouse Chops Grille en het Italiaanse Trattoria Giovanni’s Table.

Daarnaast wordt de Champagne Bar omgevormd tot de R Bar in stijl van de jaren ’60, komt er een Diamond Lounge voor leden van de Crown & Anchor Society loyaliteitsprogramma, komen er flatscreen televisies in alle hutten, digitale wegwijsborden en WiFi over het gehele schip. De gerenoveerde Voyager of the Seas begint met een herpositioneringscruise waarna het haar derde seizoen in Australië start.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger