Cruisereiziger
Uncategorized

Enthousiaste cruisers gezocht voor Cruise Event Antwerpen

Cruise-event AntwerpenOp zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 vindt de eerste editie van het Cruise event in België plaats. Plaats van handeling is de Waagnatie in Antwerpen. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle cruise-mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel je droomcruise samen, en boek eventueel direct je cruisereis. Tijdens de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.

Ook Cruisereiziger zal op het Cruise event in Antwerpen van de partij zijn (stand 005 nabij het Horeca-terras) om haar passie over het cruisen te delen met alle bezoekers. Wij zijn daarom op zoek naar mede-cruiseliefhebbers die op dit event met ons, door middel van een kort interview, willen spreken over hun liefde voor het cruisen. Wat is er immers, buiten natuurlijk het cruisen zelf, mooier dan het praten over cruisen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cruisereiziger.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)