Spectaculair welkom Ryndam en Statendam in Australie

Pacific Eden & Pacific AriaDe Ryndam en Statendam krijgen onder hun toekomstige namen Pacific Aria en Pacific Eden volgend jaar november een groots welkom van haar nieuwe eigenaar P&O Cruises Australia. Beide cruiseschepen zullen tezamen met de 3 andere schepen uit de vloot (Pacific Dawn, Pacific Jewel en Pacific Pearl) op woensdag 25 november 2015 in een spectaculaire parade de haven van Sydney invaren.

Het wordt de eerste keer dat de grootste en oudste stad in Australië vijf cruiseschepen van dezelfde cruisemaatschappij op dezelfde dag verwelkomt. Ze brengen 15.000 passagiers en bemanningsleden naar het hart van de stad. Zowel de Pacific Aria als de Pacific Eden zullen na een uitgebreide renovatie een gedeelte van het seizoen 2015-2016 cruises gaan maken vanuit Sydney. De verwachting is dat door de komst van de twee nieuwe cruiseschepen de mijlpaal van 1 miljoen Australische cruisepassagiers al in 2015 wordt verbroken. Vorig jaar spendeerden 834.000 ‘Aussies’ hun vakantie op zee.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!