Nieuwe outdoor nachtclub aan boord Regal Princess

Regal Princess
Regal Princess

Een nieuwe outdoor nachtclub zal op de Regal Princess zijn debuut maken tijdens het inaugurele seizoen in de Caribbean vanaf november van dit jaar. De zogenaamde ‘Night Sky Lounge’ wordt 1 nacht per cruise gevestigd in de buurt van de Retreat Pool op het bovenste dek van het nieuwste cruiseschip van Princess Cruises. Het zal een Miami-stijl krijgen, waaronder sfeervolle verlichting van het zwembad en meubels, gloeiende drankjes en een DJ die de muziek verzorgt. Er zal een kleine vergoeding voor toegang tot de club in rekening worden gebracht. Op 6 november start de Regal Princess in de Caribbean met een korte pre-cruise gevold door 7-daagse cruises naar havens in het oostelijk gedeelte van de Caribbean zoals St. Thomas, St. Maarten en Princess Cays op de Bahama’s.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.