Foto’s: Kiellegging van nieuw cruiseschip Holland America Line

Zoals Cruisereiziger.nl zaterdag al meldde vond vorige week vrijdag bij de Marghera werf van Fincantieri in Italië de kiellegging plaats van het nieuwe ‘Pinnacle Klasse’ cruiseschip van Holland America Line. Stein Kruse, CEO en President bij Holland America Line laat weten blij te zijn met het bereiken van deze mijlpaal, wat wordt gezien als de officiële start van de bouw. “Door de kiellegging van ons nieuwe ‘Pinnacle Klasse’ schip zal de vorm snel zichtbaar zijn, de verwachtingen voor de oplevering zullen hierdoor hoog oplopen. Het nieuwe schip, de grootste ooit gebouwd voor Holland America Line, is voorzien van vele innovaties en nieuwe functies. We zijn verheugd om dat allemaal bij elkaar te zien komen in de komende anderhalf jaar”.

Holland America Line heeft inmiddels de eerste foto’s van de ceremonie vrijgegeven:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.