Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

MSC Cruises introduceert Train & Cruise

MSC Cruises
MSC Splendida

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is gestart met NS International. Van mei tot en met augustus 2015 vertrekt de MSC Splendida vanuit Hamburg voor een serie prachtige cruises naar Engeland, Schotland, de Noordkaap en IJsland. MSC Cruises biedt als eerste cruisemaatschappij speciale ‘Train & Cruise’ pakketten aan, waarin de treinreis is inbegrepen. Zo reis je zorgeloos met NS International vanaf Amsterdam, Amersfoort of Deventer naar Hamburg, waar het cruiseschip al in de haven klaarligt.

Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is enthousiast over de samenwerking met NS International: “De trein en het schip zijn twee reisproducten die op elkaar aansluiten, elkaar zelfs versterken. We zijn blij dat we onze klanten dit mooie aanbod kunnen bieden en hun reis zo nog een stukje comfortabeler en zorgelozer kunnen maken. Daarbij sluit deze uitbreiding van ons aanbod goed aan bij onze doelstelling om nog actiever te worden op touroperatinggebied. We willen passagiers graag compleet verzorgde reizen aanbieden, van de voordeur zo op vakantie! MSC Cruises is de eerste cruisemaatschappij die reizen met de trein en het cruiseschip in één pakket combineert en daar zijn we best een beetje trots op. Vanaf Amsterdam Centraal ben je in iets meer dan vijf uur in Hamburg, heerlijk toch?”

Bekijk de MSC Cruises hier:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger