Amsterdam zwaait Celebrity Constellation uit

Celebrity ConstellationHet is een bijzondere dag vandaag bij de Passenger Terminal in Amsterdam. Het is de laatste keer dat de Celebrity Constellation Amsterdam aandoet. In 8 jaar tijd kon de hoofdstad 63 keer het cruiseschip van Celebrity Cruises verwelkomen. De cruiseterminal rekende uit dat dat goed was voor de komst van 290.000 cruisepassagiers. Rond 16:30 uur staat het vertrek gepland van de Celebrity Constellation. De Passenger Terminal Amsterdam heeft hierbij iets speciaals gepland. De Celebrity Constellation wordt volgend jaar in Amsterdam vervangen door de Celebrity Silhouette.

De Celebrity Constellation is niet het enige cruiseschip dat vandaag in Nederland te zien is. In Amsterdam komen ook de Crystal Symphony en Costa Pacifica (bij AMT) aan. In IJmuiden verwacht men de Silver Whisper en Rotterdam haalt tijdens de Wereldhavendagen het MS Rotterdam binnen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!