Cruisereiziger
Shows

Broadway-musical We Will Rock You op Anthem of the Seas

We Will Rock YouRoyal Caribbean International heeft vrijdag bekendgemaakt dat gasten aan boord van het toekomstige cruiseschip Anthem of the Seas kunnen genieten van ‘We Will Rock You’, de succesvolle musical met de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. De show is te zien vanaf april 2015 als ze vanuit Southampton zal gaan varen. Diverse bekende Queen liedjes zullen tijdens de musical, geschreven door de Britse komiek Ben Elton, de revue passeren zoals ‘Another One Bites the Dust’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘We Are the Champions’, ‘Bohemians Rhapsody’ en natuurlijk ‘We Will Rock You’.

We Will Rock You vertelt het verhaal van een groep Bohemians die strijden om de vrije uitwisseling van gedachten, mode en live muziek in een verre toekomst waar iedereen hetzelfde kleedt, denkt en doet, We Will Rock You is een van de succesmusicals van London West End’s sinds haar start in mei 2002 en heeft inmiddels ook de wereld verovert.

Als onderdeel van Royal Caribbean’s programma Broadway at Sea zijn op meerdere cruiseschepen Broadway-musicals te zien. Op de nieuwe Quantum of the Seas wordt MAMMA MIA gespeeld, Hairspray en CASTS zijn te zien op de Oasis of the Seas en Chicago: The Musical en Saterday Night Fever worden ten tonele gebracht op respectievelijk de Allure of the Seas en de Liberty of the Seas. Tot november 2014 staat daarnaast op de Adventure of the Seas Andrew Lloyd Webber’s musical Tell Me on a Sunday centraal.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!