Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenExcursiesLandarrangement

Nieuwe Celebrity Explorations bieden landarrangementen samen met cruise aan

celebrity-explorationsOnder de naam Celebrity Explorations gaat Celebrity Cruises gecombineerde arrangementen aanbieden waarbij meerdaagse landtouren en cruises aangeboden worden. Samen met lokale experts zijn de tot nu meer dan 20 soorten pakketten samen gesteld. Nog meer landtours worden later dit jaar verwacht.

“Celebrity Cruises biedt nu meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen van vakantiebelevenissen”, zegt Michael Baylay, directeur van Celebrity Cruises. “Met de Celebrity Explorations geven we onze gasten nu twee vakanties in een – op land en op zee.”

In het aanbod staan bijvoorbeeld 11- tot 22 daagse arrangementen:
– een vijfdaagse safari in het Keniaanse Nairobi gevolgd door een cruise
– in Sydney overnacht je drie nachten Down Under, inclusief excursies naar het Opera House, de Harbour Bridge, Bondi Beach en een diner havencruise om de stad optimaal te leren kennen. Daarna begint de cruise vanuit Sydney op de Celebrity Solstice.
– een landtour in Zuid-Amerika naar Peru, Buenos Aires in Argentinië of Chili gevolgd door een tocht op de Amazone op een riviercruiseschip dat speciaal voor Celebrity gecharterd is. Tenslotte eindigt deze reis met een geweldige Antarctica cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger