Cruisereiziger
Eten en drinkenHygiene

Statendam en Westerdam scoren 100% bij hygiene inspecties

8120063910_40bee7ced9_zAfgelopen zomer hebben twee schepen van de Holland America Line, het MS Statendam en MS Westerdam, een perfecte score van 100 punten behaald bij niet aangekondigde hygiëne testen van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het MS Statendam werd gecontroleerd op 17 juni 2014 in Ketchikan, tijdens een cruise in Alaska. Het MS Westerdam op 21 juli tijdens een stop in Juneau, ook tijdens een Alaska cruise.

“Een perfecte score van 100 bij een CDC inspectie is het resultaat van hard werken, kennis en toewijding door al het personeel aan boord en aan land”, zegt Stein Kruse, directeur van Holland America. “We zijn trots op deze perfecte score en we feliciteren beide schepen met dit resultaat”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger