Statendam en Westerdam scoren 100% bij hygiene inspecties

8120063910_40bee7ced9_zAfgelopen zomer hebben twee schepen van de Holland America Line, het MS Statendam en MS Westerdam, een perfecte score van 100 punten behaald bij niet aangekondigde hygiëne testen van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het MS Statendam werd gecontroleerd op 17 juni 2014 in Ketchikan, tijdens een cruise in Alaska. Het MS Westerdam op 21 juli tijdens een stop in Juneau, ook tijdens een Alaska cruise.

“Een perfecte score van 100 bij een CDC inspectie is het resultaat van hard werken, kennis en toewijding door al het personeel aan boord en aan land”, zegt Stein Kruse, directeur van Holland America. “We zijn trots op deze perfecte score en we feliciteren beide schepen met dit resultaat”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.