Compagnie du Ponant verandert rederijnaam naar Ponant

PONANT_Logo_BaselineEN_Gris_interneDe Franse rederij Compagnie du Ponant heeft bekendgemaakt dat het haar naam gaat inkorten naar Ponant. De naam duidt terug naar het eerste schip van de vloot, een drie master dat ook in het logo naar voren komt. De kortere naam is makkelijker te onthouden dan de oude merknaam. Het logo is vrijwel hetzelfde gebleven, drie masten, maar heeft stevigere lijnen dat nieuwe energie moet uitstralen. Ponant streeft als enige Franse cruisemaatschappij naar een meer internationale markt en deze wijzigingen sluiten daarbij perfect aan.

De ultraluxe kleine rederij heeft 1 driemaster, Le Ponant, en drie ultraluxe jachten elk voor maximaal 264 gasten en 132 personeelsleden. De nieuwste aanwinst, Le Lyrial wordt verwacht in april 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.