Cruisereiziger
CruisemaatschappijMerk

Compagnie du Ponant verandert rederijnaam naar Ponant

PONANT_Logo_BaselineEN_Gris_interneDe Franse rederij Compagnie du Ponant heeft bekendgemaakt dat het haar naam gaat inkorten naar Ponant. De naam duidt terug naar het eerste schip van de vloot, een drie master dat ook in het logo naar voren komt. De kortere naam is makkelijker te onthouden dan de oude merknaam. Het logo is vrijwel hetzelfde gebleven, drie masten, maar heeft stevigere lijnen dat nieuwe energie moet uitstralen. Ponant streeft als enige Franse cruisemaatschappij naar een meer internationale markt en deze wijzigingen sluiten daarbij perfect aan.

De ultraluxe kleine rederij heeft 1 driemaster, Le Ponant, en drie ultraluxe jachten elk voor maximaal 264 gasten en 132 personeelsleden. De nieuwste aanwinst, Le Lyrial wordt verwacht in april 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger