Croisieres de France vervangt Celebrity Century voor Zenith

exterior-barco-zenithDe verkoop van de Celebrity Century door Royal Caribbean Cruises Ltd. aan het Chinese Ctrip heeft gevolgen voor dochteronderneming. Croisieres de France. De Franse cruiserederij zou volgend jaar de beschikking hebben over het schip van Celebrity Cruises. De Celebrity Century wordt nu vervangen door de Zenith, die reeds actief was in de vloot van Croisieres de France, net als haar zusterschip L’Horizon. Beide schepen waren afkomstig van het Spaanse Pullmantur. Passagiers die reeds geboekt hadden worden ondergebracht op de Zenith in vergelijkbare danwel betere accomodaties. Het zomerseizoen in Middellandse Zee begint op 22 april 2015. Tot 20 november zal het meer dan 15 verschillende routes varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.