Cruise informatie avond in Alphen aan den Rijn op 1 oktober

ApolloOp 1 oktober aanstaande vindt in Alphen aan den Rijn een cruise informatie avond plaats.  Steeds meer mensen ontdekken dat het maken van een cruise niet duurder hoeft te zijn dan een gewone vakantie. Ook komen er steeds meer vertrekmogelijkheden vanuit Nederland. Zelfstandig reisadviseur Jolanda de Koning van Apollo At Home vertelt samen met haar cruisepartners Zeetours en Costa Cruises alles over cruisen.

Aanmelden is verplicht. Deelname aan de avond is gratis. Inschrijven kan tot en met 21 september.

  • Locatie: Carla’s Lunch en Diner, Raadhuisstraat 285, Alphen aan den Rijn.
  • Aanvang: 19:30 uur
  • Inschrijven: jolanda@apolloathome.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.