Cruisereiziger
BestemmingenOverig cruisenieuws

Spido organiseert Sail Away Cruise voor Oasis of the Seas

spidoOp dinsdag 14 oktober a.s. komt het grootste cruiseschip ter wereld aan bij de Cruiseterminal in Rotterdam na een uitgebreid droogdok bezoek bij Keppel & Verolme. De Oasis of the Seas vertrekt op 14 oktober voor een mini cruise van Rotterdam naar Southampton in Engeland, waar vandaan zij weer vertrekt voor de trans-Atlantische oversteek naar Fort Lauderdale. De Oasis of the Seas, van rederij Royal Caribbean, is 360 meter lang, 65 meter hoog, 64 meter breed en meet 225.282 bruto ton en biedt plaats aan maximaal 6.296 gasten en 2.296 bemanningsleden.

Spido organiseert net als bij eerdere bijzondere afvaarten dit keer weer een bijzondere cruise. Met Spido is het mogelijk om de Oasis of the Seas en haar passagiers uit te zwaaien tijdens een Sail Away Cruise aan boord van één van de Spido schepen. Tijdens deze tocht van ca. 3 ½ uur vaart de Spido met het cruiseschip mee tot ongeveer aan Hoek van Holland. Volwassenen betalen  € 39,95 p.p., kinderen ( 4 t/m 11 jaar) € 19,95 p.p.

Het programma is als volgt:

  • 16.30 uur Inscheping Spido-ponton, aansluitend afvaart.
  • Ontvangst met een welkomstcocktail.
  • 17.00 uur Afvaart bij vertrek van het cruiseschip.
  • Buffet
  • 20.30 uur Aankomst Spido-ponton, aansluitend einde programma.

De tijden van het bovengenoemde programma zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het vaarschema van de Oasis of the Seas.

Inbegrepen in deze tocht:

  • Welkomstcocktail ( 1 p.p.) bij binnenkomst
  • Koud/warm buffet
  • Live entertainment

Let op! Overige dranken zijn niet inbegrepen en zijn voor eigen rekening.

Reserveren gaat via het reserveringsformulier of telefonisch bij Spido 010-2759991

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger