Cruiseschip MS Prinsendam in Vlissingen

Prinsendam in 2010 in Vlissingen
Prinsendam in 2010 in Vlissingen. Foto C.Hofman

Het cruiseschip MS Prinsendam van de Holland America Line heeft de eer gehad om vandaag het eerste cruiseschip van het jaar te zijn in Vlissingen. Het cruiseschip (38.000 brutoton) verbleef aan de Buitenkade van acht uur ’s morgens tot vier uur ’s middags. De meeste gasten vertrokken ’s morgens voor een bezoek aan een van de steden in de buurt van Vlissingen.

Cruiseschip MS Prinsendam is momenteel de kleinste in de vloot van de Holland America Line en is gisteren vertrokken voor een 14-daagse reis naar Barcelona langs de Vlaamse, Franse, Portugese en Spaanse kusten. Het schip arriveert op 21 september in Barcelona.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.